Dos alumnes de batxillerat participen en programes científico-tecnològics.

Des de l’institut Pius Font i Quer creiem amb la necessitat de donar diferents oportunitats als nostres estudiants per profunditzar amb allò que més els agrada. En aquest sentit, enguany tenim dos alumnes de primer de batxillerat que estan participant en programes impulsats per la Fundació la Pedrera. Cadascun d’ells amb dos camps diferenciats.
El David participa en el programa Bojos per la Ciència, concretament en el camp de la intel·ligència artificial. Aquest programa fomenta les vocacions científico-tecnològiques vinculades al món de la recerca a joves de 1r i 2n de BAT mitjançant sessions teòrico-pràctiques impartides per investigadors en centres de recerca de referència de Catalunya.

Per altra banda, la Clàudia Martínez va ser seleccionada per participar en el programa de Joves per la medicina. Un programa que fomenta les vocacions mèdiques a joves de batxillerat mitjançant sessions teòrico-pràctiques impartides pels hospitals de referència amb l’objectiu de conèixer de ben a prop com es treballa en un hospital des de l’assistència fins a la recerca.

Tant la Clàudia com el David estan molt contents de l’experiència que estan vivint i estan aprenent moltes coses. Des de l’àmbit científico-tecnològic creiem que la participació en aquests programes ajuda a desenvolupar al màxim les seves capacitats i a més els ajuda a orientar el seu futur acadèmic i professional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *