La BIBLIOTECA DEL PIUS plena a vessar durant les hores del pati

L’AFA, conjuntament amb l’Institut, gestiona la biblioteca del centre per tal que l’alumnat pugui gaudir d’aquest espai i de tots els serveis que s’hi ofereixen (préstec de llibres, espai de treball, servei de fotocòpies, zona d’ordinadors, jocs de taula…), de dilluns a divendres durant tot l’horari lectiu.

És un plaer observar la biblioteca plena a vessar durant les hores del pati i és que els JOCS DE TAULA han despertat un gran interès entre l’alumnat, que no només són divertits sinó que també ens comporten tot un seguit de beneficis:

  • Ensenyen a respectar les normes
  • Milloren la capacitat d’anàlisi
  • Impulsen la cooperació
  • Ajuden a tolerar la frustració
  • Desenvolupen la capacitat resolutiva

El passat mes de gener l’Institut va comprar uns quants jocs de taula que s’han incorporat al fons de la biblioteca, per tal que alumnat hi pugui jugar a les hores del pati i també durant algunes hores de tutoria.

Des de l’AFA també volem contribuir- hi i fer créixer aquest fons, a partir de jocs de taula que les famílies tingueu a casa en BON ESTAT i que ja no utilitzeu. Si en teniu algun i ens el voleu cedir podeu portar-lo a la biblioteca, o bé, al despatx de l’AFA, de dilluns a divendres de 8 h a 14.30 h, els dimarts a la tarda també de 16 h a 18 h.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *