Reflexions Parisenques

Abans de Setmana Santa, l’alumnat de 2n de Batxillerat va poder gaudir d’un viatge a París. Cada dia el grup es dividia en dos, fent dues rutes diferents al matí i dues a la tarda, amb una trobada comuna per dinar i una altra per les sortides nocturnes. 

Les visites durant el dia les van poder triar abans de marxar segons els seus interessos. Alguns van preferir conèixer les obres d’art del Museu d’Orsay o al Louvre, mentre que els de l’itinerari científic i tecnològic van visitar un submarí de la Segona Guerra Mundial al Parc de la Vilette i el museu de Paleontologia. També hi havia l’opció de fer un volt pels barris de Saint Germain, Montmartre o la Défense, acompanyats sempre de les explicacions del professorat d’art i història. 

Això sí, el que quedarà per sempre més gravat a les seves retines seran sense cap dubte les nits de París. El Louvre i Nôtre-Dame il·luminats de nit, el creuer pel Sena en bâteau-mouche, les vistes des de la Tour Montparnasse i la música en directe de Trocadéro, així com tots els moments que vam viure tots junts, els guardarem per sempre a la nostra memòria i als nostres cors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *