L’AFA del Pius i UManresa-FUB signen un conveni de col·laboració


L’AFA i UManresa – Fundació Universitària del Bages signen un conveni de col·laboració, el primer que la Universitat subscriu amb una entitat de representació de famílies d’Instituts.

El conveni permetrà que les famílies associades a l’AFA es beneficiïn de descomptes a l’Escola d’Idiomes d’UManresa i en la prova de l’Oxford Test of English, als serveis assistencials de la Clínica Universitària i en formacions de curta durada adreçada a preuniversitaris. L’acord també contempla que la Universitat pugui oferir activitats i tallers als estudiants dels instituts sobre tècniques de preparació d’un TdR, eines per entendre i accedir a la universitat i xerrades temàtiques, entre d’altres.

Recordeu que el carnet de descomptes de l’AFA us servirà per identificar-vos en els diferents establiments i entitats de Manresa en els quals l’AFA hi ha establert un conveni de col·laboració, d’aquesta manera les persones associades us podreu beneficiar d’una sèrie de descomptes.  

Consulteu el llistat de descomptes: https://sites.google.com/site/ampapiusfontiquer/serveis-i-activitats/el-carnet-de-descomptes?authuser=

Cal tenir en compte que, la suma dels descomptes aconseguits poden acabar sent molt més elevats que la quota de l’AFA. Sol·liciteu el vostre carnet al correu electrònic, afa.pfq@gmail.com.

Seguirem treballant per aconseguir-ne més, a la vegada dir-vos que, si sou vosaltres que voleu oferir algun servei, ens podeu enviar la vostra proposta al nostre correu electrònic, afa.pfq@gmail.com, per tal que en puguem fer difusió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *