L’autor del llibre La Modista de Gràcia ens visita al Club de Lectura

El passat dimecres 29 de maig vam tenir l’honor de comptar amb la presència del Marc Font, professor de l’Institut i autor de “La Modista de Gràcia”, el llibre que ens hem llegit durant l’estona del Club de Lectura d’aquest tercer trimestre

El Marc ens va explicar que “La Modista de Gràcia” és un llibre sorgit del simple plaer d’escriure, inicialment presentant en forma de relat curt en un concurs literari on va guanyar el primer premi. 

Durant un any sabàtic de viatge per l’Equador va provocar que volgués seguir aquella història. Va aprofitar les hores de viatge amb l’autobús, que el traslladava d’un poble a un altre, per acabar d’escriure des bloc de notes del mòbil el que ha estat la seva primera novel·la.

La modista de Gràcia és una novel·la que et convida a llegir i a llegir fins que l’acabes. Amb un personatge principal la Loreto, una modista de Gràcia, que neix l’any 1944 al barri de Gràcia de Barcelona, en una família modesta que treballa en un dels vapors més importants de la ciutat, La Sedeta. En fer els dotze anys, els seus pares la treuen de l’escola per emparellar-la amb el senyor Carles Vidal, germà de la propietària de la fàbrica, i amb qui viurà els episodis més traumàtics i tràgics de la seva vida.

En l’actualitat, la Loreto irromp una nit a casa del Xavi, el seu veí, amb un barnús blanc ple de sang i demanant auxili. El Xavi quedarà corprès per la Loreto i investigarà qui és realment la seva veïna, la modista de Gràcia.

Marc, un plaer compartir aquesta estoneta amb tu!!!

I recordeu seguir el compte d’instagram de la Biblioteca, @biblio.pius i també el de l’AFA, @afainspfq, que conjuntament amb l’Institut, gestiona la Biblioteca del centre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *