Participeu en el concurs de dibuix per la samarreta del Pius

L’Institut i l’AFA, us convidem a participar en el 1r concurs de dibuix que hem organitzat per crear una samarreta del Pius amb un disseny distintiu, que es promocionarà entre l’alumnat i l’equip docent perquè sigui utilitzada en les sortides i festes que es programin durant el curs.

Aquesta activitat, entre d’altres, està programada perquè l’alumnat la pugui desenvolupar durant la setmana que ve, última d’aquest curs 2023-24, dins l’horari lectiu.

La persona guanyadora, a més a més de protagonitzar el disseny de la samarreta amb el seu dibuix, rebrà una targeta regal de les botigues Decathlon per valor de 50 €.

Per participar en aquest concurs no caldrà fer cap inscripció, únicament lliurar el dibuix que es presenti a concurs al despatx de l’AFA, o bé, a la biblioteca de l’Institut fins el 1/07/2024 seguint les següents bases de participació:

BASES DE PARTICIPACIÓ

1. Objectiu
La finalitat del concurs és la creació d’una samarreta del Pius amb un disseny distintiu.

2. Tema
El dibuix ha de contenir el nom i el logo de l’AFA i de l’Institut.

3. Requisits dels participants
La participació en el concurs es destina a l’alumnat de 1r d’ESO fins a 2n de batxillerat. 

4. Format
Els dibuixos es realitzaran en cartolina format A4 (21 x 30 cm). La tècnica del dibuix serà lliure i en blanc i negre. En el revers del dibuix ha de constar: nom i cognoms del concursant, curs, edat, adreça i telèfon de contacte. Només s’admetrà un dibuix per concursant.

5. Premi
La persona guanyadora, a més a més de protagonitzar el disseny de la samarreta amb el seu dibuix, rebrà una targeta regal de les botigues Decathlon per valor de 50 €.

6. Termini de presentació dels dibuixos
Els dibuixos s’hauran de presentar al despatx de l’AFA, o bé, a la biblioteca de l’Institut fins el 1/07/2024.

7. Jurat
La composició del jurat estarà format per tres membres de la junta directiva de l’AFA i un membre de l’equip directiu de l’Institut.

8. Criteris de valoració
A l’hora de valorar, el Jurat tindrà en compte els criteris següents:
• Originalitat.
• Adaptació de la tècnica a l’edat de l’autor.
• Es valorarà que al dibuix es representin aspectes relacionats amb l’Institut i l’AFA.

9. Anunci del dibuix premiat i el lliurament del Premi
El 15/07/2024 es donarà a conèixer el dibuix guanyador a través dels canals de comunicació oficials de l’AFA i el lliurament del premi es farà també a partir d’aquest dia i es podrà passar a recollir pel despatx de l’AFA.

10. Difusió
L’AFA podrà fer difusió dels dibuixos presentats per les persones participants en el concurs a través dels seus canals de comunicació oficials.

11. Cessió de drets d’autor
L’AFA adquireix els drets de reproducció i exposició dels dibuixos que es presentin. Els treballs originals podran ser recollits al despatx de l’AFA, o bé, a la biblioteca de l’Institut a partir del 9/09/2024.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *