L’AFA COMPRA MOBILIARI NOU PELS LABORATORIS DE L’INSTITUT

Tot seguit, us mostrem l’aportació econòmica que s’ha fet a l’Institut amb la compra de mobiliari nou pel laboratori de biologia, pel de física i química i del material necessari per garantir la correcte adaptació de la instal·lació elèctrica.

CONSULTEU  AQUÍ TOTS ELS NOSTRES SERVEIS I ACTIVITATS

QUI SOM I QUÈ FEM?

Recordeu la importància de pagar la quota de l’AFA, sense la col·laboració de les famílies no podríem tirar endavant els diferents serveis i activitats que s’ofereixen a l’Institut.

ENCARA SOU A TEMPS A DONAR-VOS D’ALTA I FER EL PAGAMENT DE LA QUOTA DE L’AFA

1. Per donar-vos d’alta com a família sòcia de l’AFA, us agrairem que completeu el següent Formulari en línia i que també podeu trobar al nostre web.

COMPLETEU EL FORMULARI D’ALTA

El motiu és que, com a Associació de famílies d’alumnes de l’Institut Pius Font i Quer, hem de complir amb una sèrie de requisits legals que ens obliguen a recollir i a mantenir, mitjançant el nostre llibre de persones associades, una relació actualitzada del nostres socis i sòcies, necessària per fer les votacions a les assemblees generals, i per poder-vos informar de tots els serveis i activitats que us anem oferint.

2. Després d’omplir el formulari, heu de fer el pagament de la quota de l’AFA, imprescindible per finalitzar el procediment per donar-vos d’alta, per tal que així pugueu accedir a la majoria dels serveis i activitats que us oferim.

onificació parcial de la quota per a les famílies més necessitades

Les famílies que acrediteu, presencialment al despatx de l’AFA, o bé, a través de l’a/e, afa.pfq@gmail.com, una situació de vulnerabilitat econòmica, com a mínim amb una de les següents circumstàncies, tindreu dret a una reducció del 50% de l’import de la quota: 

A. Ser beneficiària de beca de menjador del curs 2022-2023 per motius socioeconòmics:

 – Cal acreditar-ho amb el justificant de presentació de la beca

B. Haver rebut ajut per material escolar durant el curs 2022-2023:

 – Cal acreditar-ho amb el justificant de presentació de l’ajut

C. Formar part d’una unitat familiar empadronada a Manresa i situada en el tram F de renda bruta anual de la taula de tarifació social. Cal acreditar-ho amb:

  • Volant de convivència
  • DNI o NIE, de tots els membres de la unitat familiar majors de 18 anys
  • Certificat integrat de prestacions del 2023 expedit per la Seguretat Social de tots els adults que convisquin a la mateixa llar. El podeu descarregar fent clic aquí
  • Última nòmina o, en cas d’estar a l’atur, el certificat de prestació actual que emet el SEPE i que el podeu descarregar fent clic aquí

Import de la quota:

75 €= 1 alumne/a                100 €= 2 alumnes               125 €= 3 o més alumnes

Com fer el pagament:

Mitjançant transferència bancària al número de compte de l’AFA:

ES96 0081 0049 59 0001706576. Com a concepte cal anotar: quota AFA – Nom i cognoms de l’alumne/a.

Cal adjuntar, en el mateix formulari, el justificant de pagament de la quota, o bé, enviar-lo per c/e: afa.pfq@gmail.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *