“Anem al Conservatori” de Concert: MIXTAPE

El passat dijous 18 d’abril, els professors i grans músics del Conservatori de Música de Manresa ens van regalar un concert ESPECTACULAR!

Sota el títol “MIXTAPE: 10 dones, 10 hits” el professorat del Departament de Jazz i Música Moderna del Conservatori s’ha passejat pels diferents gèneres i estils de la música del segle XX fins a l’Actualitat: Billie Eilish, Rosalia, Celia Cruz, Chavela Vargas, Amy Winehouse, Nina Simone, Astrud Gilberto, Tina Turner, Chaka Khan i Edith Piaf. Ens hem emocionat amb la Billie Eilish i també amb la Chavela, hem cantat amb la Celia Cruz, hem picat de mans amb la Tina Turner, la Chaca Khan, amb la Edith Piaf…I tot això de la mà de la nostra gran cantant Celeste Alías, quina veu i quin control de tants registres diferents! No podem oblidar a la banda: Joan Pau Chavez al teclat, Jordi González al piano, Carlos Ródenas al baix i a la Bateria el Lluís Ribalta.

Des d’aquí també agraïm al Conservatori i a l’Ajuntament de Manresa aquesta iniciativa gratuïta batejada com: “Anem al Conservatori”. Gràcies per posar a l’abast dels nostres alumnes de Secundària la possibilitat de poder gaudir d’un concert de gran qualitat.

https://www.iespfq.cat/portal/wp-content/uploads/2024/04/IMG_8355-1.mov

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *