Ja tenim la guanyadora del concurs de dibuix per la samarreta del Pius

El passat 14 de juny l’Institut i l’AFA va convidar a tot l’alumnat a participar en el 1r concurs de dibuix per crear una samarreta amb un disseny distintiu de l’Institut, aquesta samarreta es promocionarà entre l’alumnat i l’equip docent i serà utilitzada en les sortides i festes que es programin durant el curs.

Fins al dia 1 de juliol hem recollit al despatx de l’AFA un total de 34 dibuixos de diferents alumnes. Moltes gràcies a tot l’alumnat per la vostra participació!

Seguint les bases de participació d’aquest concurs, el dilluns 15/07/2024 el jurat, format per tres membres de la junta directiva de l’AFA i un membre de l’equip directiu de l’Institut, ha decidit atorgar el premi d’una targeta regal per valor de 50 € de les botigues Decathlon a l’alumna Yolanda Nedelciu de 4t d’ESO E per la seva originalitat i representació en el dibuix amb aspectes relacionats amb l’Institut i l’AFA.

Yolanda, a partir d’avui pots passar a recollir el teu premi pel despatx de l’AFA, en horari de 8.30 h a 14 h. Enhorabona!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *