XXXIV Congrés de FAPAES

Els dies 12 i 13 de maig es celebrarà a Sabadell ( Vallés Occidental) el 34è Congrés de FAPAES, sota el lema: " L'escola que volem".
Inauguració del Congrés a càrrec de :

  • l’Honorable Consellera d’Ensenyament Sra. Carme-Laura Gil i Miró
  • L’Excel.lentisim Alcalde de Sabadell Sr. Manuel Bustos
  • President de fapaes Sr. Carles Baza i Escobedo

 

Dia 12 de maig a les 10 hores
Auditori del Banc Sabadell
Pl. Catalunya, 1 Sabadell

 

 

En aquest congrés volem expressar l’escola que volem, què és el que esperem de la nostra participació en la comunitat educativa. I això avui és molt difícil, quasi impossible: la participació no es pot reduir només a paraules, i encara només en textos escrits. El que en aquest congrés volem és fer ús del dret a la participació per ajudar a la millora de la qualitat de l’ensenyament del nostre país i convertir la comunitat educativa de forma pràctica en una gran Família EducadoraI és que nosaltres ho creiem i fem d’aquest congrés no solament la nostra vivència personal, sinó un lloc on anem a exposar les nostres inquietuds, allò que creiem que hauria de ser la gestió d’un centre educatiu, el que entenem com a escola sostinguda amb fons públicsVolem ensenyants compromesos amb un Projecte Educatiu comú, integrats en l’entorn, identificats amb les famílies, que acullin els suggeriments, observacions o propostes com a elements positius en la prevenció dels problemes.

Volem parlar de la relació de l’institut amb el barri, el poble o la ciutat, de i la influència del centre educatiu en l’entorn. Si realment creiem que tenim una vivència o una proposta significativa o interessant dins de la comunitat educativa, cal fer sentir la nostra veu. Sempre hi ha una solució.
Ara al Vallès Occidental ho podem fer.
Participem-hi

Inauguració del Congrés a càrrec de l’Honorable Consellera d’Ensenyament Sra. Carme-Laura Gil i Miró
L’Excel.lentisim Alcalde de Sabadell Sr. Manuel Bustos
President de fapaes Sr. Carles Baza i Escobedo
Dia 12 de maig a les 10 hores
Auditori del Banc Sabadell
Pl. Catalunya, 1Sabadell

Notícia enviada per: