Conferència sobre La biotecnologia i el seu impacte social i científic.

Avui de 10 a 12:30 els alumnes de ciències de la naturalesa de 1er i 2on de batxillerat han pogut assistir a la conferència : La Biotecnologia i el seu impacte social i científic, realitzat per l’ex-alumne del Pius Philippe Jurado, biòleg especialitzat en Genètica Molecular.
La conferència ha versat principalment sobre els temes dels organismes transgènics i la clonació, humana i animal, reflexionant sobre què és possible i què no, i perquè s’utilitzen. A partir d’aquí s’han debatut diversos aspectes, com per exemple el paper que juga la societat respecte la ciència.
Inicialment els nostres alumnes estaven una mica calladets, però sembla que a poc a poc alguns s’han anat animant, fent preguntes, reflexionant i discutint, encara que un cop ha sonat el timbre per anar a classe, uns quants d’ells han començat a exposar les seves preguntes, i és clar, alguns s’han quedat sense resposta per manca de temps. Tot i així, que no es preocupin, perquè si volen seguir-ne parlant, tots aquells interessats podeu enviar un correu electrònic a jurbru@yahoo.com, on el nostre conferenciant atendrà amb molt de gust tot allò que li demaneu, o bé fer-ho quan el trobeu per l’institut en una de les seves visites habituals al nostre centre.
Resumint, una conferència interessant, d’actualitat i que fa reflexionar sobre la ciència i la nostra societat.
Notícia enviada per: jurbru