Concurs fotogràfic del 25è aniversari

LES MIL CARES DEL PIUS

Per a celebrar el 25è aniversari del nostre centre, s’organitza un concurs fotogràfic amb el títol: “Les mil cares del Pius”. Si continueu llegint podreu veure les bases d’aquest concurs.
BASES

TEMA: El tema del concurs és la visió del “PIUS” a través dels ulls dels que han viscut, d’una manera o d’una altra, la realitat del nostre centre.

CONCURSANTS: Hi poden participar, sense inscripció prèvia, tant els alumnes actuals del centre com qualsevol persona relacionada amb l’IES PIUS FONT i QUER: exalumnes, pares i mares, professorat, personal no docent…

PRESENTACIÓ: Cada participant pot presentar dues fotografies, la mida de les quals ha de ser de 15×20. La fotografia ha d’estar adherida sobre una cartolina negra DIN A4. Al revers de la cartolina hi constarà el títol de la fotografia. En cap cas no hi ha d’haver elements que permetin que el jurat pugui endevinar l’autoria del treball. La fotografia s’acompanyarà d’un sobre tancat, a l’exterior del qual figurarà el mateix títol que al revers de la cartolina. Dins del sobre hi ha d’haver el títol de la fotografia, el nom de l’autor, l’edat, l’adreça postal, el telèfon i el correu electrònic (opcional).

TERMINIS: Les fotografies es poden lliurar personalment a la consergeria o secrataría del centre en els seus respectius horaris (dilluns a divendres de 9 a 14). La data màxima per a presentar-les és el 15 d’abril de 2004.

JURAT: El jurat estarà format per la Directora del centre, els membres de la Comissió d’Estètica, i un membre de FOTOART Manresa.

VEREDICTE: Es farà el dia 23 d’abril de 2004 a la Sala Espai7 del Centre Cultural El Casino.

PREMIS: 1r premi: 125€ vescambiables per serveis a Llum i Color
2n premi: Un lot de material de papereria.
3r premi: Un lot de quatre samarretes del 25è aniversari

El centre es reserva el dret a poder utilitzar les fotografies guanyadores.

La interpretació d’aquestes BASES correspon al jurat i el seu veredicte serà inapel·lable.
El simple fet de presentar-se al concurs comporta l’acceptació de les BASES.

Les fotografies presentades i no premiades podran ser retirades durant tot el mes de maig a les oficines del centre.
Notícia enviada per: rmasachs