Xerrada de l’ONG MÓN3

Els alumnes de 1r de batxillerat d’Economia participarem en unes activitats que organitzen la ONG Món3 que consistiran en una xerrada i uns tallers : Un sobre la immigració i l’altre sobre la comunicació, missatges televisius als joves.

Ara us parlarem de la xerrada, que ja hem fet, que es va basar en el gran problema que actualment està afectant a la població mundial, la distribució desigual de la renda. Tot el contingut ens va servir per recordar i reflexionar sobre aquest fet del que ja n’érem conscients però no del tot.
Se’ns van donar detalls sobre la pobresa que pateixen certs països a causa del seu subdesenvolupament i de la diferència que ocupen envers altres zones en les que el nivell econòmic és molt més alt. Els motius donats que excusen aquestes situacions són nuls i segons la nostra posició veiem que nosaltres podem fer alguna cosa respecte el problema com ara organitzar-nos i pressionar per tal de que hi hagi menys injustícia social i més conciència social respecte aquests països explotats des de fa dècades.

També vam tractar sobre problemes mediambientals provocats, aquests sí, per cadascú de nosaltres, els quals ens van fer adonar sobre la responsabilitat que cau sobre nostre per tal de millorar-los i poder ajudar a que la contaminació pugui disminuir cada cop més.

Per tant, si cada un de nosaltres col·laboréssim en el reciclatge de paper, cartró, etc. o controléssim els productes que utilitzem que són nocius per el mediambient, podríem arribar a millorar el problema ja que cadascú afegiria el seu granet de sorra.
Notícia enviada per: rserenti