Premis programa “Idees joves”

El divendres 5 de maig els alumnes de primer de batxillerat d’Economia vam anar a l’entrega de premis d’Idees Joves. Només entrar ens van donar unes fulls amb tots els participants i el nom de la idea que havíem creat.

La nostra idea empresarial consistia en un “Roll-on” amb un envàs en el qual hi contenia diferents aliments per untar, com per exemple, melmelada, xocolata desfeta, formatge, llet condensada, etc. Aquest “Roll-On” permetia que l’aliment es pogués untar millor sense la necessitat d’empastifar-te. També sobresortia per la facilitat i la rapidesa del seu ús.

En Pep Callau, que treballa de pallasso, ens va explicar la seva trajectòria laboral. Després, amb unes activitats lúdiques ens va ensenyar la importància d’emprendre idees empresarials. En acabat, ell mateix va procedir a entregar els premis. El nostre moment va arribar després dels dos accèssits recollits primer. Vam baixar a baix a l’escenari i vam parlar sobre el producte, entregant-nos al moment el nostre premi de 1000€. Després de tot, vam fer-nos fotografies i vam anar a esmorzar a un bar proper.

Dies més tard, ens van trucar del Regió 7 perquè volien entrevistar-nos i ens van citar el dia 23 de maig. Allà juntament amb les guanyadores del pla d’empresa, ens van preguntar com havíem dut el producte a terme, si pensàvem repetir-ho, si havia estat una bona experiència, si ens havia agradat, si ens havia sorprès guanyar-lo, etc. Vàrem contestar que el Programa Idees Joves estava força bé ja que incentivava a la gent a portar a terme idees empresarials. A més, els premis també hi ajudaven, com en el nostre cas que ens va motivar a crear un anunci que va despertar la nostra creativitat artística.

Anna Sanmiquel i Adam Oliveras

Notícia enviada per: rserenti