Festa de Nadal 2006

El dijous, dia 21 de Desembre es va celebrar al Pius la Festa de Nadal. Es van fer activitats molt diverses de les quals molta gent hi va participar.

Vam fer les dues hores obligatòries de classe, seguidament la de tutoria on ens van donar les notes, i finalment vam celebrar el Nadal. Es feien força activitats: primerament, la gent de diversos cursos de l’institut van cantar dues nadales (“el desembre congelat” i “el dimoni escota”) a càrrec de Lluís de las Heras. Allà mateix, al vestíbul, hi havien els alumnes de Batxillerat repartien xocolata desfeta i altres pastes per guanyar diners pel viatge de fi de curs.

Poc desprès es van començar unes competicions esportives de futbol i voleí. Al gimnàs es feia un taller per aprendre a ballar rumba a càrrec de los remendaos: un grup bastant famós de per aquí a prop. També es projectava la pel·lícula “Poseidón”.

A la biblioteca es feia Karaoke a càrrec de Jordi Fons on hi havien cançons per tots el gustos. A la mateixa hora, uns professors anaven passant per les classes per donar a conèixer quina classe tenia que ser la guanyadora de el concurs de decorar classes, que ho sabrem quan tornem de vacances i guanyaran un esmorzar del bar gratuït.

Això es tot el que va passar a la festa de Nadal al Pius i en la meva opinió va estar força bé.
Notícia enviada per: irodriguez1