El Bosque

La pel·lícula de El Bosque és una història que passa en un petit poble situat en un parc natural protegit. Ningú sap que aquest parc està habitat per una societat de l’any 1800. Els habitants d’aquesta zona tampoc saben què hi ha a l’exterior del parc, excepte els més vells del poble que formen el “Consell d’Ancians”.

La gent del poble ignora que fora del parc hi ha una societat d’una època més avançada, ja que no poden sortir del poble perquè estan envoltats d’un bosc. En aquest bosc hi ha unes criatures del diable que els atreu el color vermell, i tenen aterroritzats a tots els vilatans.

En realitat tot això no és més que un muntatge del Consell d’Ancians que no volen que els seus fills pateixin els mateixos problemes que ells varen tenir quan vivien a la ciutat. Així, en aquesta societat es pot viure sense preocupar-se pels diners i tothom ajuda i col·labora en el què faci falta. És com una mena d’utopia.
Els personatges principals de la pel·lícula són tres joves: dos nois Lucius i en Noah i una noia cega, Ivy de qui els dos joves estan enamorats. Un dels joves fereix l’altre per gelosia i la noia decideix anar a la ciutat a buscar medicines per poder curar al seu promès Lucius greument ferit. Abans de marxar el seu pare li explica el secret que amaga el consell. Quan la noia es troba al mig del bosc és atacada per un suposat monstre, qui en realitat resulta ser en Noah. Tot i així, la Ivy aconsegueix derrotar-lo i arribar a la ciutat on compra les medicines i torna per salvar el Lucius. El Consell d’Ancians decideix continuar lluitant per viure en aquest món aïllat enganyant a tot el poble, només Ivy sap el secret dels ancians.

Notícia enviada per: pbenet