Expo-projectes


L’exposició Projectes ens mostra un recull de treballs realitzats per l’alumnat de primer de batxillerat del nostre institut que durant el curs 2007/08 feia el crèdit variable d’Estètica. Es tracta de diferents propostes pensades per realitzar posteriorment dues pintures murals. Aquests projectes van ser elaborats amb mitjans informàtics, utilitzant imatges que els alumnes van buscar per la xarxa i que van retallar, manipular i muntar com un collage. Havien d’incorporar-hi elements de quadres d’artistes d’avantguarda, com ara Miró, Picasso, Dalí o Tàpies. També podien utilitzar qualsevol fotografia prèviament transformada en una imatge de taques planes de color, d’aquesta manera a l’hora de fer els murals ens seria més fàcil pintar cada forma.
D’entre tots els projectes, els alumnes en van triar dos, que van servir de base per pintar els murals de 1,5 x 2 metres que ara podeu veure penjats a l’institut.

Alumnat participant: Ana Rodríguez, Víctor Sánchez, Tània Rial, Mercè Tachó, Dúnia Terradellas, Laura Guanyabens, Álex Villamarín, Laura Casafont, Adrià León, Marta Vidal, Núria Closas, Neus Coll, Raquel Solà, Pau Boix, Anna Vidales i Blanca Mas.

Josep Morral
cap del departament d’educació visual i plàstica

Notícia enviada per: jfons