Comenius – Noruega II

Avui hem tingut un dia radiant! El sol ha vingut a veure’ns i la temperatura ha estat d’allò més agradable, així que un cop fet el resum meteorològic us fem cinc cèntims del que hem estat fent.

A les 8 del matí hem arribat a l’insititut, la majoria amb autobús, en trajectes més aviat curts però vestits d’un blanc omnipresent. La quantitat de neu que hi ha acumulada a cada revolt, a cada teulada, a cada camp és espectacular. Només arribar el director de l’institut ens ha donat la rebuda i tot seguit uns pocs alumnes ens han fet una visita guiada per les instal·lacions.

Bastant espectacular tot plegat, ja us passarem alguna foto… dir-vos només que el Lluís s’hagués posat a plorar després de veure l’aula de música, tenen de tot!!! i el gimnàs… a la Conxita i el Manolo els hagués vingut un cobriment, encara no hem trobat l’adjectiu adequat per qualificar-lo, ja el trobarem ja…

Després d’esmorzar hem continuat amb la sessió de treball prevista i la Maria Soler, la Núria Closas, el Pau Boix i la Mercè Tachó han fet unes petites exposicions de part del seu treball de recerca relacionat amb el projecte Comenius. Han estat fantàstics! La resta del grup ha estat treballant llavors en el projecte fins les 2.

Aquesta tarda ens porten a una espècie de casa de colònies (per buscar una equivalència) situada al mig del bosc. Els alumnes de grau 9 (equivalent a 3r d’ESO) dormen en tendes, nosaltres però dormirem sota cobert. Ja us explicarem demà com ha anat això… Ens han preparat algunes activitats nocturnes i, tenint en compte com està baixant la temperatura, la cosa pinta freda.

Salutacions des de Nord-Odal!!!

Notícia enviada per: jmarin