Crèdit de Síntesi de 1r d’ESO

Del 14 al 18 de març els alumnes de 1r d’ESO realitzaran el crèdit de síntesi.

El treball de síntesi és format per un conjunt d’activitats d’ensenyament i aprenentatge que impliquen una feina interdisciplinària que afavoreix la integració de coneixements i el treball en equip. Durant el treball de síntesi l’alumnat ha de demostrar prou capacitat d’autonomia en l’organització del seu treball individual, i també de cooperació i col·laboració en el treball en equip.

El tema del crèdit de síntesi de 1r d’ESO és MANRESA, LA NOSTRA CIUTAT.

Gairebé totes les matèries del currículum participen en el crèdit de síntesi i per aprofundir en la recerca es realitzaran diverses activitats fora del centre. El dimarts 15 de març es farà una caminada per la sèquia des dels Aiguamolls de la Bòbila (Santpedor) i la visita al centre d’interpretació de la sèquia al parc de l’Agulla. Des de l’àrea de ciències experimentals es farà el taller “La vida en una gota d’aigua” al Parc de la sèquia de Can Font.

Amb posterioritat a les vacances de Pasqua, caldrà lliurar el treball el dia 4 d’abril i la presentació oral serà durant la setmana del 11 al 15 d’abril (horari a concretar) davant d’un tribunal format per dos professors.

Notícia enviada per: ihernandez