Crèdit de síntesi de 2n d’ESO

Del 6 al 10 de juny els alumnes de 2n d’ESO realitzaran el crèdit de síntesi.

El treball de síntesi és format per un conjunt d’activitats d’ensenyament i aprenentatge que impliquen una feina interdisciplinària que afavoreix la integració de coneixements i el treball en equip. Durant el treball de síntesi l’alumnat ha de demostrar prou capacitat d’autonomia en l’organització del seu treball individual, i també de cooperació i col·laboració en el treball en equip.

El tema del crèdit de síntesi de 2n d’ESO és EL MEDI AMBIENT per a aquells alumnes que participen de les colònies de final d’etapa a cala Montjoi, i LA VINYA I EL VI A LA COMARCA DEL BAGES per a aquells alumnes que romanen al centre.

 

Diverses matèries del currículum participen en el crèdit de síntesi i per aprofundir en la recerca es realitzaran diverses activitats:
-. Els alumnes que van Cala Montjoi recullen informació sobre el terreny, i a la vegada tenen una estona diària per treballar en el processament d’aquesta informació. Aquests alumnes fan l’exposició oral abans d’acabar l’estada.
-. Els alumnes que fan el crèdit de síntesi al centre fan una pedalada pel Pla de Bages i una caminada per visitar el mas de Sant Iscle. Aquests alumnes fan la presentació oral el dimarts 14 de juny.

El lliurament del treball serà per a tot l’alumnat de 2n el dimarts 14 de juny segons les hores estipulades.

Notícia enviada per: ihernandez

Tagged