Distincions millors notes PAU 2017

El president Carles Puigdemont, dona les distincions de les PAU 2017 a Maria Torras i Arnau Ballesteros, juntament amb la resta de guardonats de Catalunya.

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, acompanyat del conseller d’Empresa i Coneixement, Santi Vila, va lliurar les distincions PAU 2017 als 412 estudiants que han obtingut una qualificació d’Excel·lent en les proves d’accés a la universitat del mes de juny passat.

L’acte va tenir lloc a L’Auditori de Barcelona el dijous dia 20 de juliol de 2017. Es va iniciar amb la presència per sorpresa de dos dels actors amb més carisma de la sèrie de TV3 “Merlí” i tot seguit es va donar la paraula al conseller d’Empresa i Coneixement. Posteriorment es van lliurar els diplomes a les millors notes PAU, entre els guardonats l’Arnau Ballesteros i la Maria Torras del Pius Font i Quer. A més, la Maria Torras va ser una de les quatre millors notes de tot Catalunya (9,8) i va rebre la distinció directament del President de la Generalitat. L’acte va finalitzar amb la intervenció del president Puigdemont i una fotografia de grup. També hi van participar el secretari d’Universitats i Recerca, Arcadi Navarro, i la coordinadora de les PAU a Catalunya, Pilar Gómez.

La Generalitat va crear aquests guardons el 2001 amb la finalitat de premiar els alumnes que havien obtingut millors resultats en les PAU. Els set estudiants amb millor nota han rebut, a més del diploma acreditatiu, un obsequi especial d’un Ipad mini.

Una vegada més, des del Pius Font i Quer volem felicitar als nostres dos guardonats, als que ho han fet possible i també a la resta de participants de l’acte per l’esforç i l’excel·lència demostrada en els seus estudis.

 

http://www.regio7.cat/manresa/2017/07/20/govern-distingeix-22-estudiants-catalunya/425661.html

http://elmon.cat/noticia/213376/puigdemont-aposta-per-una-catalunya-lider-de-la-quarta-revolucio-industrial

http://www.vilaweb.cat/noticies/puigdemont-aposta-per-una-catalunya-lider-de-la-quarta-revolucio-industrial-i-veu-materia-primera-per-ser-ho/

Notícia enviada per: vgrau