Premis Idees Joves

El passat dimarts, dia 15 de maig, alguns alumnes d’economia de l’empresa de segon de batxillerat vam assistir a l’entrega de premis al teatre Kursaal del concurs “Idees Joves”, organitzat per l’Ajuntament de Manresa. Aquest concurs vol despertar l’esperit emprenedor dels estudiants, que han de dissenyar un pla d’empresa al voltant d’una idea original o innovadora. Enguany, tres dels quatre projectes finalistes del nostre institut van endur-se varis premis, que detallem a continuació:

VR Creation System (Abel Rosado Xuriguera i Núria Casas Coll)

Es tracta d’un servei que consisteix en dissenyar escenaris virtuals que s’utilitzen durant la producció d’una pel·lícula per a prototipar els escenaris reals, ajudar els actors a contextualitzar el seu paper i, finalment, per a promocionar la pel·lícula. Si sou curiosos, podeu entrar a la web del projecte: www.vrcsystem.ml

La Núria i l’Abel van guanyar el premi a “Millor Pla de Viabilitat”.

Foodfilm (Maria Casas Riera i Martí Roura Cortina)

Consisteix en un cafè-cinema on pots veure la teva pel·lícula o sèrie preferida acompanyat d'un bon menjar i beguda. Podeu consultar molts més detalls a la web de Foodfilm: https://foodfilmmanresa.weebly.com/

La Maria i el Martí van guanyar l’accèssit a “Millor Pla de Viabilitat”.

Food 35 (Paula Aymerich Soriano i Paula Gutiérrez Mayordomo)

Els mons de la gastronomia i l’economia s’uneixen per crear un nou concepte de local on els preus els decideix la llei de l’oferta i la demanda.

“Les nenes de la Rosa” van guanyar el premi al “Projecte més ben Treballat”.

Va ser una experiència molt gratificant, i estem molt contents amb l’èxit rotund que la nostra classe va assolir en aquesta edició d’Idees Joves.

 Abel Rosado Xuriguera

Notícia enviada per: rserenti