Primers dies a Cala Montjoi

Arribada i inici de les activitats

Dilluns 11 de juny

El passat dilluns, els cursos de segon d’ESO varem iniciar el crèdit de síntesi a Cala Montjoi prop de Roses. El trasllat es va fer amb vaixell des de Roses i quan vam desembarcar, uns monitors ens van explicar les normes i els horaris de la ciutat de vacances. Després de dinar, ens van dividir per grups (ja fets anteriorment) i vam anar a fer les activitats corresponents. Des de tir amb arc, piragua, treball de naturals,…

La tarda estava farcida d’activitats. Lamentablement, ens va a començar a ploure i els grups que no estaven aixoplugats es van mullar. Un cop acabat el sopar, vam preparar-nos per una nit plena d’activitats: karaoke, discoteca i jocs d’endivinalles. 

En definitiva, vam passar un primer dia increïble i molt emocionant!

Roger Piella i Guillem Granados (2n ESO C)

Dimarts 12 de juny

Les primeres hores del matí vam treball els continguts del crèdit de síntesi, i cada grup va fer diferents activitats. A nosaltres ens va tocar anar amb piragua i fer una coreografia. 

Després de dinar, vam combinar el treball de crèdit amb més activitats. Molts grups van fer una excursió relacionada amb ciències naturals, on ens van explicar alguns aspectes de la fauna i la flora de l'entorn de la cala (situada al Parc Natural del Cap de Creus).

A la nit vam fer un joc de nit. I a dormir que estàvem esgotats de tanta activitat. 

Aran Sanclimens i Gina Gutierrez (2n ESO A)

 

 

Notícia enviada per: mcasal55