Bon Nadal i feliç any nou!

Volem agrair la tasca col·lectiva de tota la comunitat educativa (alumnat, professorat, famílies i personal del centre) que ha fet possible tirar endavant aquest primer trimestre malgrat la pandèmia de la Covid-19. Les mesures organitzatives i els protocols sanitaris, ens han fet molt més complexa la nostra tasca però s’ha demostrat que són efectius i ens han permès finalitzar el primer trimestre sense haver de tancar el centre.

Enguany, l'alumnat de 4t d'ESO de la matèria d'Educació Visual i Plàstica, ha elaborat una felicitació de Nadal. Us presentem la que ha estat triada per aquest any i que compartim amb tota la comunitat educativa per tal que reflexionem sobre el missatge que transmet. Volem donar les gràcies al professorat d’Educació Visual i Plàstica per la seva tasca i per extensió a tot el seu alumnat.

Finalment, en nom de tot el professorat i el personal del centre, us desitgem que tingueu unes bones vacances i que la salut us acompanyi per poder descansar, tot gaudint d'uns dies de merescuda tranquil·litat.

El professorat i el personal del centre

Notícia enviada per: vgrau