Reduïm la petjada ecològica

Fa uns dies els alumnes de 3rC van començar a treballar en el Servei Comunitari escollit, titulat: Reduïm la petjada ecològica. Es tracta d'un servei que realitzen dues entitats de la ciutat: la fundació Parc de la Séquia i Càritas amb la intenció que els alumnes coneguin i millorin els espais verds de la ciutat i col·laborin d'una manera directa amb l'horticultura ecològica.

Un divendres al matí van sortir d'excursió amb la Clara Aguilera, de la Casa de la Culla de Manresa, que va fer un recorregut del parc de l'Agulla als horts de Càritas explicant el sistema de regadiu que fan servir els pagesos de la zona.

La setmana passada, la Mireia, responsable del programa Activa't a l'hort, va explicar el funcionament dels horts de Càritas. Els alumnes, juntament amb els membres que estan inscrits en aquest projecte, van passar el matí plantant patates i fent un tancat de canyes per abocar-hi els adobs. A mig matí, mentre esmorzaven, van poder compartir experiències tot prenent un te de menta marroquí que va ser el colofó d'una gran jornada.

 

Notícia enviada per: lcodina