Afectació vaga 15 de març

Benvolgudes famílies,

Tenint en compte la informació de què disposem avui sobre el personal que treballa a l’INS Pius Font i Quer, on més del 50% del professorat ha comunicat que farà el seguiment de la vaga convocada pel dimarts dia 15 de març, us informem que la jornada lectiva no es podrà dur a terme amb normalitat i es veurà greument afectada. Malgrat tot, el centre garantirà els serveis mínims establerts per la legislació vigent (un docent per cada tres grups classe i un membre de l'equip directiu). Tot i així, la sortida prevista per l’alumnat de 1r d’ESO a Tarragona es farà igualment ja que així ho ha decidit el professorat implicat. 

Els motius de la vaga són els següents:

  • La inversió del 6% del PIB en educació tal i com diu la Llei d'Educació de Catalunya (LEC).

  • La reversió de les retallades (restabliment horari lectiu anterior a les retallades, reducció de les ràtios estructurals, cap tancament de grups a l'escola pública, increment del personal de suport educatiu per atendre la diversitat, entre altres).

  • La retirada de l'ordre de calendari escolar.

  • La retirada del nou currículum.

  • L’assumpció de responsabilitat del Departament en la defensa de la immersió lingüística i cobertura legal de tot el personal dels centres.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració,

Equip Directiu INS Pius Font i Quer

Notícia enviada per: dferre20